Cum putem cumpara mai usor un imobil?

Esti proaspat casatorit si iti doresti un apartament in care sa locuiesti sau esti pur si simplu nou in oras si esti in cautarea locuintei perfecte? Indiferent de motivele pentru care iti cauti un imobil, trebuie sa apelezi intotdeaua la anunturile online pentru a-ti gasi ceva pe plac. Agentiile imobiliare nu sunt cea mai buna solutie pentru ca, desi pe de-o parte iti usureaza munca in ceea ce priveste actele, pe de alta parte au mai multe dezavantaje.

In primul rand nu poti negocia direct cu proprietarul, care nu este expert in astfel de tranzactii. Prin urmare este o sansa mare sa nu obtii o scadere semnificanta a pretului atunci cand negociezi cu un agent deoarece este specialist in domeniu si in plus, este in avantajul lui ca pretul sa ramana cat mai ridicat. De asemenea, un alt dezavantaj este acela ca trebuie sa platesti si un comision costisitor.

Cum trebuie procedat daca vreau sa postez un anunt?

Daca te-ai hotarat ca vrei sa postezi un anunt online atunci trebuie sa incepi sa cauti cel mai vizionat site care exista in materie de anunturi imobiliare de cumparat. Urmatorul pas este acela de a cerceta piata. Daca iti doresti sa iti gasesti rapid un imobil incearca sa oferi o suma cel putin la fel ca cei cu anunturi asemanatoare. Incearca sa fii deschis in cerintele si criteriile pe care le impui, dar in acelasi timp, trebuie sa stabilesti de la inceput zona, suprafata, forma apartamentului, mobilierul pe care ti le doresti, pentru a nu irosi timpul altora si nici pe al tau.

De cele mai multe ori, persoanele care posteaza astfel de anunturi isi gasesc mai rapid un apartament decat persoanele care pur si simplu cauta ele prin anunturile cu vanzari. In cazul in care nu esti contactat intr-un timp scurt, iti poti modifica gratis anuntul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea