Ce rochie trebuie aleasa pentru seara dintre ani ?

Pentru orice ocazie speciala, in general, femeile acorda o deosebita importanta look-ului si tinutei pe care le poarta, iar noaptea in care are loc trecerea dintre ani este unul dintre aceste evenimente, care cere un outfit impecabil.

Cu toate ca gusturile si preferintele difera de la o persoana la alta, designerii va sfatuiesc sa alegeti dintre modelele de rochii pentru seara de revelion cat mai simple si clasice. Totodata, trebuie sa tineti cont de anvergura evenimentului si de locatia acestuia pentru a avea o aparitie de exceptie si pentru a atrage privirile celor din jur, impresionand prin eleganta si rafinament.

Cum accesorizam o rochie?

Este foarte important ca atunci cand va achizitionati rochii pentru seara de revelion sa acordati o atentie deosebita si accesoriilor, in mod special pantofilor si gentilor. De asemenea, puteti sa va bazati pe o anumita directie stilistica sau chiar pe mai multe atunci cand veti combina mai multe piese pentru a obtine un outfit.

Spre exemplu, pentru o tinuta clasica, papucii stiletto sunt perfecti, in timp ce incaltamintea cu platforma mare ar trebui evitata deoarece se preteaza mai mult unui look extravagant. In ceea ce priveste poseta, pentru noaptea dintre ani alegeti intre un clutch si un plic, dar aveti grija ca nuanta sa fie una in concordanta cu cea a rochiei si a incaltamintei.

Cum ne alegem rochia?



Pentru ca tendintele sunt de cele mai multe ori extrem de importante, trebuie sa aruncati o privire pe revistele sau pe site-urile din domeniul fashionului, iar mai apoi sa va hotarati asupra modelului. Cu toate acestea, exista anumite reguli de baza dupa care ar trebui sa va ghidati, iar majoritatea tin de lungimea rochiei, croiala sau culoarea acesteia. 

Varsta joaca un rol important in alegerea unui astfel de articol vestimentar pentru ca in functie de acest criteriu va trebui sa va alegeti modelul dorit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea