Smartwach-ul U8, unul din cele mai apreciate gadget-uri din 2017

In ziua de azi oricine poate profita de evolutia tehnologica, avand la dispozitie gadgeturi moderne, menite sa usureze multe activitati obisnuite, astfel ca pe lista de dorinte a multora se afla ceasurile inteligente. Exista numeroase modele, pentru toate gusturile, preferintele si necesitatile, astfel ca poate fi destul de usor sa se faca cea mai buna alegere, iar cei care isi doresc un model practic, pe care sa se poata baza oricand si care sa indeplineasca functiile de baza, pot alege un smartwatch U8.

Mai mult confort

Acesta se conecteaza cu usurinta, prin Bluetooth, la telefonul inteligent, iar pe aceasta cale sunt disponibile si numeroase alte aplicatii, care mai de care mai folositoare. In plus, smartwatch-ul este usor de folosit datorita ecranului touchscreen, iar preluarea sau efectuarea apelurilor se poate face mult mai simplu atunci cand mainile sunt ocupate, fara ca telefonul sa fie scos din buzunar. Agenda cu contacte, pedometru, monitorizarea somnului, functia antifurt, redarea muzicii din telefon sau controlarea camerei foto, calendar, termometru sau monitorizarea batailor pe minut sunt doar cateva dintre functiile incorporate.

Usor de folosit


Astfel, un smartwatch U8 poate fi ideal si pentru iubitorii de sport care au o ocazie grozava de a-si imbunatati performantele. In plus, bateria de 380 mAh este mai mult decat suficienta in majoritatea cazurilor, promitand o autonomie de cateva zile, in functie de intensitatea cu care ceasul este folosit. De asemenea, pentru o incarcare completa nu este nevoie de mai mult de 60 de minute, iar incarcatorul este unul obisnuit, micro usb. Asadar, utilizatorii se bucura de tot confortul de care au nevoie, iar cel mai important factor este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, la magazinul iUni fiind comercializat la tariful de doar 189 de lei, putand fi comandat online sau testat in prealabil in cadrul showroom-ului din sectorul 3. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea