Utilitatea adusa de un reportofon spion

In ziua de azi merita sa profitam de evolutia tehnologica si de toate gadgeturile pe care le avem la dispozitie, la preturi foarte bune si la care, in anii trecuti, nici macar nu am fi putut visa. Astfel, oricine isi permite un reportofon spion, cu care poate inregistra conversatii intr-un mod foarte discret, care sa nu atraga atentia celorlalte persoane. Asemenea dispozitive sunt ideale pentru jurnalisti si anchetele lor, insa nu trebuie sa lipseasca din colectia de gadgeturi ale niciunui iubitor de tehnologie.

Functii

Acesta se prezinta sub diferite forme, insa intotdeauna este foarte usor de folosit, iar dimensiunile
sale sunt modeste. Pentru a activa inregistrarea este suficienta apasarea unui singur buton, iar bateria de 1600 mAh este suficient de puternica pentru a putea functiona pret de 15 zile fara intreruperi, insa exista limitari impuse de spatiul de stocare.

De asemenea, unele modele dispun de doua microfoane, care pot inregistra in cele mai bune conditii chiar si pe o raza de pana la 10 metri, insa pot fi capturate si conversatii telefonice sau surprinse unele intr-un mod discret. Calitatea sunetului nu dezamageste, iar utilizatorii au posibilitatea de a seta diferite valori de la 32 kbs la 384 kbs.
Asadar, pachetul cu un reportofon spion cuprinde dispozitivul, incarcator, casti si microfon cu cablu, alaturi de manualul de utilizare pentru a putea fi descoperite toate functiile incorporate.

De unde cumparam?


iUni reprezinta locul potrivit de unde pot fi cumparate astfel de dispozitive, gama fiind una foarte variata, pentru toate nevoile, iar preturile sunt foarte prietenoase. In plus, clientii pot sa economiseasca timp si sa plaseze o comanda in doar cateva minute, fie pot testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti, pentru a fi siguri de alegerea facuta. Nu in ultimul rand, se acorda livrare gratuita la comenzile in valoare de peste 499 de lei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea