Jaluzelele exterioare sunt la mare cautare in ultima vreme

In ziua de azi exista o multime de solutii pentru personalizarea propriei locuinte, insa cele mai multe impun bugete generoase, astfel ca nu oricine isi permite sa apeleze la acestea. Totusi, orice familie poate alege jaluzele exterioare DHN intrucat acestea sunt grozave datorita faptului ca aduc o multime de avantaje, iar preturile sunt chiar accesibile.

Izolare fonica si termica

Aceste rulouri sunt concepute in asa fel incat sa aduca un plus de 20% la izolarea fonica, motiv pentru care zgomotele din exterior nu mai sunt deranjante. De asemenea, si performantele termice sunt imbunatatite cu acelasi procent, fapt care presupune ca este mult mai simplu sa se obtina o temperatura stabila la interior, care sa nu fie influentata de cele din exterior, iar economiile sunt considerabile.

Mai multa securitate

Infractorii patrund in locuinte, de cele mai multe ori, prin intermediul ferestrelor, iar odata cu instalarea jaluzelelor exterioare DHN, aceasta cale este obturata, locuintele fiind mult mai sigure. In plus, se protejeaza si ferestrele impotriva precipitatiilor abundente, iar pe aceasta cale se prelungeste considerabil durata de viata.

Design atragator

Design-ul jaluzelelor se poate adapta la fiecare locuinta in parte, astfel incat sa se potriveasca de minune in toate conditiile. Paleta de culori este una foarte variata, iar clientii au la dispozitie si doua sisteme de actionare a rulourilor, automat si manual, acesta din urma fiind mai accesibil din punct de vedere financiar, in timp ce cel automat aduce mai mult confort.

Durata de viata


Jaluzelele exterioare pot fi confectionate din diferite materiale, PVC-ul si aluminiul fiind cele mai populare, iar fiecare dintre acestea vin cu propriile plusuri si minusuri. In schimb, ambele optiuni promit o lunga durata de viata, de minim 10 ani, timp in care rulourile se vor prezenta in cele mai bune conditii si vor ajuta la obtinerea celor mai bune performante.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea