Daca rezervam din timp gasim zboruri ieftine

Vacantele sunt mai comode ca niciodata in ziua de azi intrucat se gasesc zboruri ieftine in tot cursul anului, astfel, distante de mii de km pot fi acoperite in doar cateva ore, fara a mai fi nevoie sa apelam la autocare sau masinile personale. In plus, avionul reprezinta cea mai sigura modalitate de transport, iar aeroporturile din Romania se dezvolta tot mai mult, motiv pentru care sunt introduse periodic nenumarate curse noi catre destinatii tot mai variate.

Descopera Romania

Totusi, in primul rand trebuie sa ne descoperim propria tara, care este foarte accesibila intrucat aeroporturile din Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea si Constanta sunt strans legate intre ele, fiind disponibile curse directe aproape in fiecare zi. Cu alte cuvinte, pentru a ajunge dintr-un colt in altul al tarii sunt necesare doar 50 de minute, pasagerii bucurandu-se de cele mai bune conditii. In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar pretul unui segment incepe de la numai 90 de lei, astfel ca ne putem permite chiar sa facem naveta dintr-un oras in altul.

Calatoreste in Europa

De asemenea, putem calatori in intreaga Europa si nu numai, avand posibilitatea de a opta pentru curse directe de pe marile aeroporturi ale tarii. Totusi, cele mai multe curse pleaca din Bucuresti, aceasta fiind principala poarta de deschidere catre restul continentului. Marile capitalei ale Europei se afla la numai cateva ore distanta, insa si alte orase care nu trebuie ratate, precum cele ale Italiei, Spaniei, Frantei sau Greciei.

Fara griji


In plus, pentru ca zborurile ieftine sunt directe nu mai exista riscul ca bagajele sa se rataceasca si nici nu mai pierdem ore intregi prin aeroporturi asteptand cursele de legatura. Mai mult, marii operatori prezenti in Romania, Blue Air, Wizz Air, Ryan Air, promit periodic nenumarate oferte care mai de care mai atractive.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea