O masina colantata este imediat sesizata in trafic

Cu siguranta, multi soferi isi doresc ca masinile pe care le conduc sa fie evidentiate in trafic si sa se deosebeasca de toate celelalte, motiv pentru care sunt tot mai populare cateva optiuni de tuning sau cosmetizare. In schimb, majoritatea implica costuri ridicate, cateva riscuri si multa bataie de cap pana sa fie puse la punct, dar si intretinere, iar soferii nu sunt dipusi sa si le asume. Totusi, este mult mai simplu si mai avantajos din toate punctele de vedere sa se apeleze la serviciul de colantari auto, care a devenit din ce in ce mai comun in ziua de azi.

Schimbare radicala

Pe aceasta cale se poate schimba radical aspectul oricarei masini, iar soferii au ocazia de a-si personaliza masinile pana la cele mai mici detalii, avand foarte multe optiuni la dispozitie. De asemenea, cei mai creativi au ocazia de a-si pune ideile la incercare si de a veni cu design-uri cat mai atractive.

Usor de aplicat

Procedura este foarte usor de pus in aplicare, cateva ore fiind de ajuns intrucat se aloca circa 15 minute pentru a colanta fiecare element de caroserie al masinii, in timp ce pentru a vopsi aceeasi masina sunt necesare minim 3 zile.

Durabilitate

Se folosesc doar autocolante de calitate, care promit o garantie de la 2 pana la 5 ani, in functie de varianta aleasa. In tot acest timp masinile vor putea fi duse la spalatorie, iar autocolantul nu va fi afectat nici de conditiile meteorologice.

Preturi mici


Soferii care apeleaza la serviciul de colantari auto se bucura de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, incepand de la 1.000 de lei pentru masinile de dimensiuni medii si peste 1.500 de lei pentru cele mai mari dintre acestea, in timp ce vopsirea integrala ar fi implicat minim 4.500 de lei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea