Nu trebuie sa fac un efort prea mare sa schimb display-ul telefonului meu


Pentru ca accidentele nu avem cum sa le prevenim, oricand ne putem alege cu ecranul spart al telefonului, iar multi dintre noi evitam inlocuirea acestuia pana in ultimul moment posibil. Una dintre explicatii este adusa de costurile ridicate, insa nu si la Prestige GSM unde ai parte de cele mai bune tarife de pe piata. Asadar, chiar si atunci cand detii un telefon scump iti vei permite sa inlocuiesti displayul cand ai nevoie, motiv pentru care de acum stii la cine sa apreciezi.

Nu te costa mult
Cu siguranta esti interesat de preturi atunci cand vrei sa inlocuiesti ecranul iPhone-ului tau, iar la Prestige GSM ai doua optiuni: una low cost si una putin mai scumpa. Totusi, cea low cost este cea mai populara intrucat calitatea este superioara si nu se poate observa vreo diferenta intre acest display si cel original Apple. Asadar, poti pentru un display nou pentru iPhone8 Plus poti plati fie 450 de lei, fie 800 de lei atunci cand iti doresti ca ecranul sa fie cel original.

Operatiune rapida
Aici ai avantajul ca procedura se pune in practica in cel mai scurt timp, de multe ori fiind de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute in acest sens, performanta pe care, cu siguranta, nu o vei putea intalni oriunde, motiv pentru care Prestige GSM este locul ideal catre care sa te orientezi de fiecare data cand ai nevoie de inlocuirea display-ului telefonului tau.

Foarte comod
Pe langa faptul ca totul se desfasoara in cel mai scurt timp rapid, insa totul e foarte comod avand in vedere ca sediul se afla intr-o zona accesibila din toate punctele capitalei, mai exact pe bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 24.

Iti faci programare
Si ca sa nu mergi si sa risti sa astepti cateva ore pana cand specialistii sa se poata ocupa de telefonul tau e mult mai simplu sa iti faci programare, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva minute, urmand ca mai apoi sa te prezinti la sediu exact cand trebuie.

Experienta bogata
Cei de la Prestige GSM au o experienta foarte bogata, asa ca ai garantia ca iPhone-ul tau este pe maini bune, iar indiferent de problema cu care te confrunti, aici ai parte de cele mai bune conditii, asa ca ai nimerit in locul potrivit.

Un telefon ca nou
In doar 20 de minute telefonul tau va arata ca nou si te vei putea bucura din nou de toate functiile sale, fara te deranjeze ecranul crapat, motiv pentru care nu exista un loc mai bun catre care sa te orientezi de fiecare data cand ai probleme cu telefonul, indiferent de natura acestora si de tipul smartphone-ului tau.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto