Necesitatea certificatului OHSAS 18001 pentru domeniul de sănătate

Certificatul OHSAS 18001 este un standard recunoscut la nivel internațional utilizat pentru a evalua starea sistemului de management al sănătății și securității în muncă al unei organizații. Certificatul OHSAS 18001 a devenit unul dintre cele mai populare standarde de management al sănătății și securității la nivel internațional. La Sicert, putem oferi certificare independentă pentru sistemul dumneavoastră de management al sănătății și siguranței,  oferind părților interesate asigurarea și încrederea legate performanța în materie de sănătate și siguranță.

Cui se adresează aceste certificate OHSAS 18001?

Ei bine, aici discutăm despre organizații din orice sector și de orice dimensiune care necesită certificarea de către un organism extern a OHSAS. Acest certificat OHSAS 18001 este potrivit pentru locurile de muncă care doresc să gestioneze eficient riscul accidentelor de muncă.

De ce auditul este potrivit pentru organizație?

Serviciile noastre de audit și consultanță sunt recunoscute la nivel internațional și reprezintă cea mai bună modalitate de a vă asigura că sistemele dumneavoastră de management al sănătății, siguranței și mediului sunt potrivite pentru cerințele de afaceri, promovează îmbunătățirea continuă și sunt implementate în mod eficient în companie.

Ca parte a propriilor procese de control al calității, asigurăm:

       Serviciile noastre de audit și consultanță, care sunt revizuite în mod regulat pentru a satisface nevoile clienților, așteptările și cele mai bune practici din domeniu

       Standarde înalte de servicii, care sunt atinse printr-un proces complet de asigurare a calității, inclusiv standardizarea auditorilor, formarea și monitorizarea performanței

       Profesionalismul specialiștilor noștri, care fac parte din comitete strategice pentru standardele de sănătate, securitate și mediu în muncă

Într-o piață în care concurența este una foarte mare, aceste certificate ISO sunt cele care pot face diferența, motiv pentru care dobândirea lor este imperios necesară în multe situații. Astfel echipa Sicert vă poate ajuta să puteți pune la punct toate cadrele necesare prin care să puteți obține o certificare OHSAS 18001 prin intermediul căreia să puteți asigura condiții bune, servicii și produse de calitate clienților și partenerilor cu care colaborați. În altă ordine de idei, aceste certificate sunt necesare mai ales în domeniile țintă, precum este cel medical. Astăzi un certificat OHSAS 18001 poate face diferența atunci când un client are de ales între două spitale sau două clinici.



Așadar, Sicert vă stă la dispoziție în orice moment în care veți dori să aflați dacă sunteți eligibili pentru a primi certificatul OHSAS 18001. Din momentul în care ne veți contacta, o echipă se va deplasa la sediul firmei dumneavoastră, iar auditul va avea loc cât mai curând cu putință.

Alegeți să optați pentru respectarea tuturor standardelor de calitate, mai ales atunci când vine vorba despre un domeniu care se schimbă atât de ușor, adică domeniul sănătății.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto