Cat de simplu se poate dobandi un certificat ISO

Doriți să vă demonstrați angajamentul față de securitatea și sănătatea în muncă sau să preveniți accidentele evaluând mai bine riscurile cu care se pot confrunta angajații dvs.? Poți îmbunătăți condițiile de muncă în companiile pe care le coordonezi prin reducerea costurilor și ținând cont de cerințele de reglementare din ce în ce mai complexe, demonstrând angajamentul tău față de angajați prin adoptarea și obținerea unui certificat ISO 18001.

Acreditarea ISO permite oricărei organizații să creeze un sistem de management al sănătății și securității bazat pe standardul recunoscut internațional OHSAS 18001 (Servicii de evaluare a sănătății și siguranței în muncă). De asemenea, își îndeplinește obligațiile de a preveni reglementările și de a ajuta la protejarea lucrătorilor.

 

Care sunt avantajele certificatului OHSAS 18001? 

1. Încurajează ideea securității locului de muncă la toate nivelurile și sprijină dialogul social printr-un angajament clar și transparent.

2. Prin limitarea riscurilor asociate muncii prestate de angajati se pot reduce costurile financiare directe si indirecte (cum ar fi deteriorarea resurselor materiale, concedii medicale etc.) si se poate intra intr-un proces de imbunatatire continua.

3. Arătați partenerilor, contractorilor și clienților că vă angajați să creați un mediu de lucru mai sigur.

Standardul ISO OHSAS 18001 specifică unele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un sistem de management al sănătății și securității în muncă. OHSAS este un model de implementare și certificare a sistemelor de management al sănătății și securității în muncă. Cu alte cuvinte, este o abordare sistematică internațională care poate fi integrată fără probleme în sistemele de management existente. De asemenea, este un standard privat (adică nu este un produs ISO), ci experiența a 13 organisme independente, companii de certificare și în principal organisme naționale de standardizare.

A devenit rapid un succes internațional imens datorită adecvării sale pentru nevoile de afaceri și compatibilității cu alte standarde ale sistemelor de management, cum ar fi ISO 9001 sau ISO 14001.

4Consulting oferă prețuri certificate potrivite pentru piața din România. De asemenea, dorim să oferim întotdeauna un pret de certificare iso cat mai avantajos, oferind în același timp un serviciu de înaltă calitate. În același timp, 4Consulting obține cel mai rapid certificat ISO pentru clienții care ne solicită ajutorul. Indiferent de unde ești, îți garantăm cele mai rapide termene limită din România. Fiecare client este prima noastră prioritate și este de datoria noastră să oferim cel mai bun serviciu conform așteptărilor sale. Alege serviciul pentru a obține certificatul ISO 18001 cu 4Consulting!

 

 

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto