Unde puteti personaliza produsele voastre preferate?

În ultimii ani, insignele au devenit din ce în ce mai populare, atât ca accesorii de zi cu zi, cât și ca părți ale ramelor personalizate sau materiale promoționale pentru evenimente și alte ocazii. Acestea îi pot face pe oameni să observe brandul pe care îl reprezinți, scoțându-te din umbră, fiind un obiect pare simplu, dar care are multă putere. Poate fi simplu, colorat, poate avea diferite forme și imagini, poate fi imprimat în diferite moduri etc.

Ecusoanele metalice cu lentile din rășină sunt un articol unic care combină diferite materiale și texturi pentru a face ceva care arată bine și este interesant de privit. Lentila a fost realizată cu rășină epoxidică. Acesta este un tip de rășină care este adesea folosită în industria textilă, a mobilierului și a artei. Aceste rășini pot fi limpezi sau colorate, au una sau două părți și pot fi lichide sau solide. În funcție de aceste lucruri, rezultatele vor fi diferite. Folosim unul clar, solid, care poate avea forma unei lentile. După ce ați pus amprentele UV pe autocolant, lentilele din rășină sunt puse. Ochelarii sunt ținuți împreună cu știftul tradițional.

Există multe forme și dimensiuni din care puteți alege. Pătrat standard de 15 x 15 mm, rotund de 20 mm, oval de 20 x 11 mm, dreptunghi de 26 x 14 mm și dreptunghi de 12 x 18 mm sunt cele mai populare forme.

De asemenea, puteți alege să încărcați un fișier cu propria imagine grafică personalizată, pe care o vom pune pe produsul final în funcție de instrucțiunile și preferințele dumneavoastră. Acest lucru vă ajută să descrieți cum doriți să arate produsul final. Dacă nu doriți să utilizați această opțiune, puteți fi sigur că echipa noastră de experți va putea veni cu o imagine unică a produsului, care să se potrivească mărcii.

O insignă personalizată cu o lentilă din rășină ca aceasta costă 1,88 EUR fiecare, plus costul personalizării. Trebuie să alegeți cel puțin 100 de bucăți pentru a plasa o comandă. Deci, puteți profita și de oferte care se aplică doar atunci când cumpărați o mulțime de ceva. Dar avem și oferte constante precum transport gratuit oriunde în țară pentru comenzile de peste 60 de euro. Nu uitati de cartile de vizita transparente care reprezinta alte mari atractii din portofoliul Agrafa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Unde gasesti cele mai bune stivuitoare

Limarom locul în care arta se împletește cu pasiunea

Gadget-ul care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui mecanic auto